Bejelentkezés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Kategóriák

Pác húsokhoz receptek

Tipus Rendezés Receptek
szűrése »
Fogyasztás Étel jellege

Citromos rozmarinos pác

A lé lepje el a húst, hogy egyenletesen puhítsa át a szeleteket. Sertés és marhahús pár órát, de legjobb, ha egy éjszakát áll a pácban. A csirkehús nem igényel pácolást, esetleg fűszeres-olivás vagy mustáros kenegetést.

Fokhagymás olaj

1.A fokhagymát sóval összetöröm.2.Zárható üvegbe teszem, felöntöm olajjal. 3.Hűtőbe teszem 2-3 napra.4. Saláták ízesítésére és húsok pácolására használom.

Fokhagymás pác

A lé lepje el a húst, hogy egyenletesen puhítsa át a szeleteket. Sertés és marhahús pár órát, de legjobb, ha egy éjszakát áll a pácban. A csirkehús nem igényel pácolást, esetleg fűszeres-olivás vagy mustáros kenegetést. A pácba soha nem kerül só, de a húst sózzuk meg sütéselőtt.

Fűszeres olaj birkahúshoz

1.Zárható üvegbe fél liter olajat öntök. Beleteszem a félbevágott hagymát, a fokhagymát, a fűszereket.2.Lezárom az üveget. 2 hétig érlelem. 3.Birkahúsok ízesítésére ajánlom.

Fűszeres vörösboros pác

1.Lezárható üvegbe annyi bort teszek, hogy a fűszerek hozzáadása után pont tele legyen.2.Beleteszem az ízesítőket, a hagymát.3.Lezárás után 5 napig érlelem. Majd marha- és vadhúsokhoz használom.

Gombás olaj

1.Megtisztítom a gombát. Egy evőkanál olajon megpirítom.2.Sózom, turmixolom. Szitán lecsöpögtetem.3.Zárható üvegbe teszem és pár napra a hűtőbe rakom.4.Haználat előtt felrázom.5.Saláták ízesítésére és húsok pácolására használom.

Harisa pác

A chilik szárát és magjuk egy részét el kell távolítani és 30 percig, hogy megpuhuljon vízbe áztatjuk. Szárazon megpirítjuk a magokat, megőröljük. A fokhagymát elkeverjük a sóval, felaprított chilivel. Hozzáadjuk a fűszereket, fokozatosan adagolva az olajat is, majd addig keverjük, míg majonéz sűrűségű lesz. Adjuk hozzá a joghurtot keverjük alaposan el, és tegyük ...

Mustáros, boros pác

A lé lepje el a húst, hogy egyenletesen puhítsa át a szeleteket. Sertés és marhahús pár órát, de legjobb, ha egy éjszakát áll a pácban. A csirkehús nem igényel pácolást, esetleg fűszeres-olivás vagy mustáros kenegetést.

Olaszpác

A lé lepje el a húst, hogy egyenletesen puhítsa át a szeleteket. Sertés és marhahús pár órát, de legjobb, ha egy éjszakát áll a pácban. A csirkehús nem igényel pácolást, esetleg fűszeres-olivás vagy mustáros kenegetést. A pácba soha nem kerül só, mert megkeményíti a húst, a húst a sütés előtt viszontne felejtsük el megsózni.