Bejelentkezés

Regisztráció

Elfelejtett jelszó

Kategóriák

Koktél receptek

Tipus Rendezés Receptek
szűrése »
Fogyasztás Étel jellege
« Első oldal
1

Acapulco

Acapulco
1. Tört jegyet teszek a shakerbe, majd tequilát, kókuszlikőrt, rumot, ananász- és grape-fruit levet adok hozzá.2. Jól összerázom. Egy hurrikán pohár aljába is jegyet teszek, majd beleszűröm a shaker tartalmát. Ananászszelettel ...

Alexander

Alexander
Tejszínes, krémes, selymes rövidital hölgyeknek. A brandyt, a likőrt és a tejszínt néhány jégkockával együtt a shakerbe töltjük, összerázzuk. Az italt előhűtött koktélos pohárba szűrjük. Tetejére egy-két csipetnyi reszelt ...

Ámor Dry koktél

1. A keverőpohárba jégkockát teszek. Beleöntöm az alapanyagokat, jól összekeverem, majd koktélos pohárba öntöm.2. Olajbogyóval díszítem.

Ámor Rosso koktél

1. Az alapanyagokat jól összekeverem, koktélos pohárba öntöm. Az ital arányain ízlés szerint változtathatunk.2. Citromkarikával tálalom, behűtve finomabb.

Atomic cat

Atomic cat
1. A highball poharunk aljába tegyünk jégkockákat, majd narancslevet és tonikot öntsünk rá. 2. Óvatosan összekeverjük, majd koktélcseresznyét tegyünk bele és narancskarikával díszítsük.

B 52

B 52
A bombázóról elnevezett koktél, a nevét a lövés elnevezésű shotos pohárról kapta. A csőpohárból egyetlen egy hajtással ki lehet inni az italt. A koktél különböző sűrűségű italokból készül, fontos, hogy szépen ...

B 54

B 54
1. Kávélikőrt öntsünk a felespohárba, majd óvatosan erre rétegezzünk Amaretto-t és Bailey's krémlikőrt. Ajánlott egy ivásra meginni.

Bacardi Cocktail

Bacardi Cocktail
1. Rakjunk a shaker aljába jeget, majd öntsünk rá Bacardi rumot, limelevet, cukorszirupot és grenadine-t. 2. Jól összerázzuk, majd a koktélos pohárba öntjük. Pálcikára húzott koktélcseresznyével díszíthetjük.

Bahama Mama

Bahama Mama
Erős, sok, összetevős ital, mely a kókusztól, és a kávétól válik nagyon egzotikussá. Tört jéggel is és jégkockával is készíthető.A hozzávalókat néhány jégkockával együtt a shakerbe tesszük és jól összerázzuk. Collins ...

Banánkoktél

3 jégkockát teszünk a koktélospohár aljára, ráöntjük a brandyt, a banánlikőrt, a citrom levét és jól megkeverjük, végül felöntjük jéghideg szódavízzel.

Batman Cocktail

Batman Cocktail
1. A Collins-poharunk aljába tegyünk jégkockákat, majd narancslevet és grenadine-t öntünk rá. 2. Jól összekeverem, majd narancskarikával díszítem.

Bellini

Bellini
Klasszikus, gyümölcsös koktél, melyben a pezsgő által kiemelt barack íz dominál. Az összetevőket keverőpohárban néhány jégkockával összekeverjük, majd pezsgőspohárba szűrjük. Koktélcseresznye-dísszel kínáljuk.

Benedict

Benedict
1. Tegyünk jeget a keverőpohárba és a Collins-poharunkba is. 2. A keverőpohárba öntsünk whiskyt és Benedictine-t. Jól keverjük össze, majd szűrjük le a poharunkba. Gyömbérrel töltsük tele.

Bitter Mint

Bitter Mint
Frissítő, nyári, kissé kesernyés, alkoholmentes ital. Long drinkes poharat 3/4-ig teszünk jégkockával, rátöltjük a mentaszirupot, a lime levét, majd fölöntjük a Tonic-kal. Vastag, hosszú szívószálat tűzünk bele és egy szép ...

Black Russian

Black Russian
1. Tegyünk az old fashioned poharunkba jegyet, majd erre töltsük rá a vodkát és a kávélikőrt.2. Keverjük rendesen össze. Díszíthetjük csokoládérudacskákkal.

Bloody Brain

Bloody Brain
A neve kissé riasztó, de az íze és látványa miatt igen népszerű, édes íze miatt a hölgyek körében közkedvelt. Shotos pohárba rétegeljük a baracklikőrt és a Bailey's-t a bárkanál segítségével, majd a Grenadine-t ...

Bloody Mary

Bloody Mary
Az egyik legközismertebb, de egyben az egyik legkülönlegesebb koktél. Egyedivé a paradicsomlé, és a fűszerezése teszi. A Collins poharat 3/4 részig megtöltjük jégkockával. Ráöntjük a vodkát, csipetnyi sót és borsot hintünk bele. ...

Bloody Mary

A paradicsom héját lehúzzuk, és turmixgépben pépesítjük. Átszűrjük és lehűtjük. Ízesítjük vodkával, sóval, citromlével és Tabascoval. Üvegpoharakba töltjük, paradicsommal díszítjük.

Blue Hawai

Blue Hawai
Kellemes, édes, női ital, amit íze mellett, a caribi tengereket idéző színe tesz vonzóvá. Az alkotórészeket shakerben jéggel, összekeverem, tulipánpohárba jégre töltöm, szívószállal szervírozom, ananásszal díszítem.

Bora-Bora

Bora-Bora
1. A shakerbe jégkockákat tegyünk, majd ananászlevet, gyömbért, grenadine-t és limelevet töltsünk bele. Összerázzuk.2. Hurrikánpohárba jegyet teszek, majd ráöntöm a shaker tartalmát. Limekarikával és koktélcseresznyével ...